STARTTIJD RESERVEREN
OVERZICHT BEZETTINGSGRAAD

Klik op de dag dat u wilt spelen en vul het reserveringsformulier in.

 05-okt12-okt19-okt26-okt02-nov
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00511
15:00
16:00
17:00

Voor meer informatie klik hier

GEMAAKTE RESERVERINGEN

Vul uw e-mail adres in in en klik op Zoeken voor een overzicht van reeds gemaakte reserveringen

E-mail*

Geen reserveringen gevonden

GOLFEN OP DONDERDAG: INFORMATIE

De heidegolfbaan is elke donderdag onder voorwaarden open voor alle golfers. Golfers die van deze mogelijkheid gebruik willen maken kunnen hierboven een starttijd (tussen 10 en 15 uur)reserveren. Er wordt een bijdrage van € 40 per persoon voor 9 of 18 holes gevraagd, contant te voldoen bij aankomst op het landgoed.

In samenwerking met Brasserie Staverden bieden wij u een speciaal arrangement: golfen op de historische heidegolf en heerlijk eten in de bijzondere Brasserie:

  • Golf+Lunch € 50
  • Golf+Diner € 70

Als u een startijd hebt gereserveerd kunt u zich een kwartier van te voren melden bij de administratie (zie kaartje) om de bijdrage te voldoen. Als u gebruikt maakt van de combinatie met Brasserie Staverden dan ontvangt u daar ook een voucher voor uw lunch of diner. Daarna kunt u de auto parkeren op de golfparkeerplaats. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de baan.

Het reserveren van een starttijd kan van 5 weken van te voren tot 1 uur voor de starttijd. Voor de combinatie met lunch of diner bij de Brasserie Staverden is het verstandig om minimaal een dag van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid. Indien uw reservering voor lunch of diner niet mogelijk is dan neemt Brasserie Staverden contact met u op. In de tabel hierboven vindt u een overzicht van de beschikbare dagen in de komende 5 weken. De huidige bezettingsgraad wordt aangegeven door het getal in de kolommen. Een rode kolom geeft aan dat de baan die donderdag gereserveerd is en niet beschikbaar voor de Dondergolf.