header-penni

Penni

Penni is een houten huis dat in 2007 is gebouwd, op de plek waar vroeger de chauffeur van grootvader Waller gehuisvest was. Daarom kreeg de nieuwbouw de naam Penni mee. Penni is een huis voor grotere gezelschappen en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor vergaderingen in de anonimiteit (maximaal 20 personen), een bijzondere gelegenheid of een intensieve training. Er kan overnacht worden.

Capaciteit

Maximaal twintig personen over de benedenverdieping voor bijvoorbeeld vergaderingen, zakenlunch, walking diner of trainingen.

Prijzen

Penni kunt u huren op dinsdag, woensdag en donderdag en is inclusief green fee voor vier personen.

Op aanvraag kunt u Penni in de weekenden huren.

Catering faciliteiten zijn exclusief maar volledig naar uw wens aan te vragen.

De prijzen en beschikbaarheid kunt u opvragen door het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Klik hier voor het het reserveringsformulier.

 

 

Overnachtingsmogelijkheden

Penni is een heerlijk groot huis met zeven slaapkamers, drie badkamers, een grote zitkamer met open haard, een kleine zitkamer met houtkachel, een aparte eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een speelkelder, groot terras en tuin. Er is plaats voor veertien personen of zeven personen wanneer men een kamer alleen wenst.

Prijzen

Wenst u een overnachting, dan is de huurprijs inclusief was,- en schoonmaakkosten, handdoeken, linnengoed en gebruik van sport faciliteiten op het landgoed (golf,- en tennisbaan).

De prijzen en beschikbaarheid kunt u opvragen door het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Klik hier voor het reserveringsformulier.