header-boshuis

Boshuis

Het onlangs geheel onder Monumentenzorg gerestaureerde Boshuis is een bijzondere locatie op het landgoed. Het authentieke karakter van het Boshuis is compleet in tact gebleven. Van binnen biedt het Boshuis u de faciliteiten om met een groep van maximaal 10 personen te vergaderen. U kunt daarbij gebruik maken van internet, beamer, flip-over, Lcd-schermen en een functionele keuken.

Aan het huis is een fantastisch terras aangelegd, met mogelijkheden om buiten te lunchen, dineren en borrelen. In een oase van rust en ruimte, kunt u effectief vergaderen en trainingen verzorgen.

U kunt uw intensieve dag afronden op de golf,-  tennisbaan of een wandeling over het mooie landgoed (tegen extra vergoeding).

Capaciteit

Maximaal 10 personen voor vergaderingen in de woonkamer.

Maximaal 35 personen voor bijvoorbeeld een relatiedag, netwerkbijeenkomst, diner in U-vorm of receptie. Gebruikmakend van de gehele benedenverdieping en terras.

Prijzen

Het Boshuis kunt u huren op dinsdag, woensdag en donderdag en is inclusief green fee voor vier personen.

Catering faciliteiten zijn exclusief maar volledig naar uw wens aan te vragen.

Klik hier voor het reserveringsformulier.

  

Overnachtingsmogelijkheden

Het Boshuis is een huis met vier slaapkamers, één badkamer, vier toiletten, een ruime zitkamer met houtkachel, een door de houtkachel afgescheiden eetgelegenheid, een volledig uitgeruste keuken (incl. Afwasmachine), een groot terras en wei. De wei is uitermate geschikt om te gebruiken als sportveld.

Prijzen

Wenst u een overnachting, dan is de huurprijs inclusief was,- en schoonmaakkosten, handdoeken, linnengoed en gebruik van sport faciliteiten op het landgoed (golf,- en tennisbaan).

Klik hier voor het reserveringsformulier.